Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

0913 Daewoo Tacuma 2004 Diamond collection automatten

 
Crna
 
Tamnosiva
 
Bež
5,00 €
 
Boja tepiha
 
Crna
 
Grafit
 
Morsko plava
 
Boja zelene trave
 
Tamnozelena
 
Svijetloplava
 
Svijetlosiva
 
Crvena
 
Boja ruže
 
Svijetloplava
 
Narančasta
 
Bijela
 
Žuta
 
Svijetlo crvena
 
Standardni set automobilskih tepiha
 
Dodatni vozački tepih
13,00 €
 
Dva dodatna vozačka tepiha
25,00 €
 
Samo tepisi za kod prednjih sjedala
−11,95 €
 
Samo vozački tepih
−31,80 €
 
Samo tepih za kod suvozačkog sjedala
−31,80 €
 
Samo dva tepiha za kod suvozačkog sjedala
−11,95 €
 
Samo tepisi za stražnja sjedala
−27,50 €
Dostava u roku 5-7 radnih dana
Univerzalni pričvršćivači
  • Sami sve proizvodimo, točno po Vašim željama
  • Garancija na oblik: Ako ne valja, vraćamo novac
  • Trškovi dostave: €3,75 po narudžbi
  • Rok od 30 dana da se predomislite i besplatan povrat
Your chosen options
    79,50 € 65,70 €
    Detalji

    De Diamond Collection is ons nieuwste product. Deze kwaliteit is het allerbeste en meest exclusieve tapijt wat er beschikbaar is in de automobile industrie. Deze automatten zijn heerlijk zacht en liggen standaard in de meest luxe auto's. Deze automatten zijn gemaakt van extreem luxe, velours kwaliteit tapijt. Ze worden precies op maat gemaakt voor de Daewoo Tacuma 2004. Deze kwaliteit tapijt geeft de auto een exclusieve uitstraling. Dit tapijt is leverbaar in de kleuren zwart, donkergrijs en beige.

    Het tapijt is gemaakt van polypropyleen en heeft een totaal gewicht van 3.076 gr/m2. Het pool gewicht is 1.500 gr/m2. Dit is een zeer dicht geweven (getuft) tapijt met een hoge pool van 9 mm, de totale dikte van de mat is 12 mm. Deze automatten worden geleverd zonder extra hakversteviging, dit geeft de matten een extra exclusieve uitstraling. De matten hebben een antislip rug wat zorgt voor een veilig gebruik. Deze matten worden geleverd met bevestigingsmateriaal om ze stevig te vast te leggen.

    De levertijd van deze automatten is evenals de andere automatten van tapijt 3-4 werkdagen. Bij de foto's tonen we een tekening van de pasvorm. Elke auto heeft een eigen, unieke pasvorm. U kunt aan de hand van de tekening de vorm van de mat controleren.

    Geef de automatten een persoonlijke touch door ze te voorzien van een unieke omzoomkleur! Dat kost niets extra! Maak de automatten helemaal af met een eigen tekst logo. Bestelt u namens een autobedrijf? Dan kunnen we ook het bedrijfslogo op de matten borduren voor een mooie prijs! Let wel op! We mogen geen merklogo's of namen van automerken of autonamen gebruiken in verband met het merkenrecht (copyright).

    De bestuurdersmat slijt het snelst omdat de meeste kilometers gereden worden met alleen de bestuurder in de auto. Het is daarom ook te overwegen om een extra bestuurdersmat te bestellen. Dat kan voor een klein bedrag extra. Als de eerste mat versleten is, hoeft niet het hele set vervangen te worden. Dan kan de 2e mat gebruikt worden. Zijn de achtermatten niet aan vervanging toe? Selecteer en bestel dan alleen de voormatten. Omdat we de automatten zelf produceren zijn we maximaal flexibel.

    Kortom: stel uw eigen unieke mattenset samen, wij garanderen dat het past! Bij ons heeft u een 'niet goed? geld terug!' garantie!

    More Information
    More Information
    Pogodan za automobileDaewoo Tacuma 2004
    Daewoo Tacuma 2005
    Daewoo Tacuma 2006
    Daewoo Tacuma 2007
    Daewoo Tacuma 2008
    Daewoo Tacuma 2009
    Reviews
    Write Your Own Review
    You're reviewing:0913 Daewoo Tacuma 2004 Diamond collection automatten
    Your Rating
    FAQ
    No Questions