Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

2515 Lancia Ypsilon 2006-2011 Diamond collection automatten

Univerzalni pričvršćivači
  • Sami sve proizvodimo, točno po Vašim željama
  • Garancija na oblik: Ako ne valja, vraćamo novac
  • Trškovi dostave: €3,75 po narudžbi
  • Rok od 30 dana da se predomislite i besplatan povrat
69,75 € 57,64 €
Detalji

De Diamond Collection is ons nieuwste product. Deze kwaliteit is het allerbeste en meest exclusieve tapijt wat er beschikbaar is in de automobile industrie. Deze automatten zijn heerlijk zacht en liggen standaard in de meest luxe auto's. Deze automatten zijn gemaakt van extreem luxe, velours kwaliteit tapijt. Ze worden precies op maat gemaakt voor de Lancia Ypsilon 2006-2011. Deze kwaliteit tapijt geeft de auto een exclusieve uitstraling. Dit tapijt is leverbaar in de kleuren zwart, donkergrijs en beige.

Het tapijt is gemaakt van polypropyleen en heeft een totaal gewicht van 3.076 gr/m2. Het pool gewicht is 1.500 gr/m2. Dit is een zeer dicht geweven (getuft) tapijt met een hoge pool van 9 mm, de totale dikte van de mat is 12 mm. Deze automatten worden geleverd zonder extra hakversteviging, dit geeft de matten een extra exclusieve uitstraling. De matten hebben een antislip rug wat zorgt voor een veilig gebruik. Deze matten worden geleverd met bevestigingsmateriaal om ze stevig te vast te leggen.

De levertijd van deze automatten is evenals de andere automatten van tapijt 3-4 werkdagen. Bij de foto's tonen we een tekening van de pasvorm. Elke auto heeft een eigen, unieke pasvorm. U kunt aan de hand van de tekening de vorm van de mat controleren.

Geef de automatten een persoonlijke touch door ze te voorzien van een unieke omzoomkleur! Dat kost niets extra! Maak de automatten helemaal af met een eigen tekst logo. Bestelt u namens een autobedrijf? Dan kunnen we ook het bedrijfslogo op de matten borduren voor een mooie prijs! Let wel op! We mogen geen merklogo's of namen van automerken of autonamen gebruiken in verband met het merkenrecht (copyright).

De bestuurdersmat slijt het snelst omdat de meeste kilometers gereden worden met alleen de bestuurder in de auto. Het is daarom ook te overwegen om een extra bestuurdersmat te bestellen. Dat kan voor een klein bedrag extra. Als de eerste mat versleten is, hoeft niet het hele set vervangen te worden. Dan kan de 2e mat gebruikt worden. Zijn de achtermatten niet aan vervanging toe? Selecteer en bestel dan alleen de voormatten. Omdat we de automatten zelf produceren zijn we maximaal flexibel.

Kortom: stel uw eigen unieke mattenset samen, wij garanderen dat het past! Bij ons heeft u een 'niet goed? geld terug!' garantie!

More Information
More Information
Pogodan za automobileLancia Ypsilon 2006
Lancia Ypsilon 2007
Lancia Ypsilon 2008
Lancia Ypsilon 2009
Lancia Ypsilon 2010
Lancia Ypsilon 2011
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing:2515 Lancia Ypsilon 2006-2011 Diamond collection automatten
Your Rating
FAQ
No Questions