Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Automobilski tepisi od velura za Audi A8 1995-1999 4.2 Quattro samo prednji

 
Crna
 
Tamnosiva
 
Tamnoplava
5,00 €
 
Crvena
5,00 €
 
Bež
5,00 €
 
Boja tepiha
 
Crna
 
Grafit
 
Morsko plava
 
Boja zelene trave
 
Tamnozelena
 
Svijetloplava
 
Svijetlosiva
 
Crvena
 
Boja ruže
 
Svijetloplava
 
Narančasta
Originalni materijal za montažu
 • Sami sve proizvodimo, točno po Vašim željama
 • Garancija na oblik: Ako ne valja, vraćamo novac
 • Trškovi dostave: €3,75 po narudžbi
 • Rok od 30 dana da se predomislite i besplatan povrat
Your chosen options
  52,50 € 43,39 €
  Detalji

  Ovi tepisi za auto izrađeni su od luksuznog tepiha od velura. Rade se po narudžbi za Audi A8 1995-1999 4.2 Quattro samo prednji. Zbog strukture tepiha prljavština ostaje na na površini tepiha. To čini ove tepihe lakima za čišćenje. Ovaj model tepiha je dostupan u različitim bojama.

  Tepih je izrađen od poliamida i ima težinu od 2.100 gr/m2. Ovo je gusto tkani (čupavi) tepih. Razlika u odnosu na automobilske tepihe od super velura je u težini tepiha. Tepih od super velura teži 2.500 gr/m2. Ovi tepisi za auto isporučuju se s dodatnim ojačanjem za petu. Također, imaju protukliznu podlogu koja osigurava sigurnu upotrebu. Ove se prostirke isporučuju s dodacima za montažu za njihovo sigurno pričvršćivanje.

  Ovaj artikl ima nekoliko fotografija. Na prvoj fotografiji prikazana je kvaliteta tepiha, na drugoj montažni dodaci koji isporučujemo uz ove automobilske tepihe. Prikazujemo i crtež modela. Svaki automobil ima svoj jedinstveni model. Pomoću crteža možete provjeriti oblik tepiha.

  Dajte tepisima osobni pečat tako što ćete im dati jedinstvenu boju obruba! To ne košta ništa dodatno! Upotpunite automobilske tepihe svojim vlastitim tekstualnim logotipom. Naručujete li u ime auto tvrtke? Ako da, možemo izvezti i logotip tvrtke na tepihe po povoljnoj cijeni! Obratite pozornost! Nije nam dopušteno koristiti logotipe robnih marki ili imena marki automobila ili imena modela automobila u skladu sa zakonom o zaštitnim znakovima (autorska prava).

  Tepih kod vozačkog sjedala se najbrže troši jer većinu kilometara prijeđe sam s vozačem u autu. Stoga također vrijedi razmisliti o naručivanju dodatne vozačke prostirke. To je moguće uz malu dodatnu naknadu. Ako je prvi tepih istrošen, nije potrebno mijenjati cijeli set. Tada se može koristiti 2. tepih. Stražnje tepihe ne treba mijenjati? Tada odaberite i naručite samo prednje tepihe. Budući da autotepihe proizvodimo sami, maksimalno smo fleksibilni.

  Ukratko: sastavite svoj jedinstveni set tepiha, jamčimo da će vam odgovarati! Kod nas niste zadovoljni? Povrat novca!' Jamčimo!

  More Information
  More Information
  Pogodan za automobileAudi A8 1995
  Audi A8 1996
  Audi A8 1997
  Audi A8 1998
  Audi A8 1999
  Reviews
  Write Your Own Review
  You're reviewing:Automobilski tepisi od velura za Audi A8 1995-1999 4.2 Quattro samo prednji
  Your Rating
  FAQ
  No Questions