Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Novi! Automati za Hyundai Ioniq 6 2022

Novi! Automati za Hyundai Ioniq 6 2022

Hyundai Ioniq 6 2022 je električni automobil iz Hyundai Ioniq serije i drugi Ioniq model nakon Ioniq 5. Ovaj automobil je pohvaljen zbog svojeg atraktivnog dizajna i vrhunskih značajki. Njegova impresivna povijest uspjeha i rafinirani dizajn čine Ioniq 6 jednim od najboljih električnih automobila na tržištu 2022. godine.

Hyundai Ioniq 6 je automobil s futurističkim dizajnom i upečatljivim izgledom, visok i dug. Ima mnogo motora koji su uključeni u elegantan oblik karoserije. Njegova LED prednja svjetla su elegantna, a 20-inčni kotači su impresivni. Unutra ima jedan od najboljih automobilskih interijera izrađenih od visokokvalitetnih novih materijala. Ovaj automobil ima pet prostranih sjedala i vrlo je prostran i udoban.

Hyundai Ioniq 6 opremljen je snažnim motorima koji pružaju veliku snagu. Ovaj model ima elektromotore koji pružaju 308 KS snage i 605 Nm okretnog momenta. Postiže brzinu od 0 do 100 km / h za manje od 5 sekundi. Maksimalna brzina mu je 220 km / h, a ima oko 550 km doseg vožnje jednim punjenjem.

Hyundai Ioniq 6 opremljen je različitim vrhunskim značajkama i tehnologijama. Ima veliki zaslon osjetljiv na dodir informacijskog zabavnog sustava koji je kompatibilan s Apple CarPlay i Android Auto. Također ima 12,3-inčni digitalni zaslon i važan upravljački ploču vozača. Tu su i druge funkcije, poput kamere od 360 stupnjeva.

U našoj kolekciji imamo pravi primjerak za ovaj automobil.