Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

 

Automobilski tepisi za Aiways

Naši Aiways auto tepisi su 100% izrađeni po mjeri. Imamo jedinstveni oblik za svaki automobil u našem sustavu. Otirače možete sami sastaviti. Učinite da Vaš automobil ponovo bude kao nov uz naše auto tepihe! U nastavku odaberite tip automobila, a zatim godinu proizvodnje. Tada ćete pronaći razne artikle koje isporučujemo za vaš Aiways! Ako imate pitanja, uvijek možete sa nama razgovarati ili poslati e-mail.

Imamo auto tepihe koji odgovaraju svakom Aiways modelu. Možete ih u potpunosti naručiti online. Tepisi se izrađuju po narudžbi za svaki automobil. Imamo iskustva sa jedinstvenim modelima auto tepiha za svaki Aiways. Model prikazujemo u članku ispod fotografija kao crtež.

Automobilski tepisi od igličastog filca

Auto tepisi od igličastog filca za Aiways izrađeni su od robusnog kvalitetnog tepiha. Ovi tepisi za auto imaju ukupnu težinu od 2.000 gr/m2.

Rebrasti automobilski tepisi

Rebrasti auto tepisi izrađeni su od robusnog, igličastog filcanog tepiha s rebrastim motivom. Rebrasti tepih ima ukupnu težinu od 2.750 gr/m2.

Automobilski tepisi od velura

Velur tepisi za auto izrađeni su od luksuznog, čupavog tepiha. Ovo su auto tepisi s najboljim omjerom cijene i kvalitete. Težina tepiha je 2.100 gr/m2. Prljavština se zadržavana površini tepiha, što ga čini lakim za čišćenje. Ovi auto tepisi su najčešći izbor kupaca.

Automobilski tepisi od super velura

Tepisi za auto od super velura su teži, točnije teški su 2500 gr/m2 i isporučuju se bez dodatnog ojačanja za petu. To tepisima daje ekskluzivan izgled.

Dijamantni automobilski tepisi

Dijamantni tepisi za automobil su najbolji dostupni tepisi u asortimanu. Ovo je najbolji izbor za vaš Aiways. Tepisi ovog tipa imaju težinu od 3,076 gr/m2.

Naručivanje automobilski tepiha, gumenih tepiha i tepiha za prtljažnik

Svi tepisi za auto isporučuju se s dodacima za montažu pomoću kojih se mogu pričvrstiti i sigurno koristiti. Uz različite razine kvalitete tepiha također imate velik izbor značajki kao što su boja tepiha, boja rubova, više i manje otirača, itd... Ako niste sigurni koji model automobila imate, kontaktirajte nas. Možemo isporučiti i gumene tepihe za mnoge modele. Ovi gumeni tepisi za vaš Aiways također su izrađeni po narudžbi. Zajamčeno odgovaraju. Za mnoge modele također možemo isporučiti prilagođene tepihe za prtljažnike.

Aiways