Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Pričvrščivaći

Okrugli prstenovi za Opel

Okrugli prstenovi za Opel

Ovi montažni prstenovi se standardno koriste u mnogim Opelovim modelima. Uz svaki proizvod pronaći ćete fotografiju materijala za ugradnju koji isporučujemo za taj automobil. Ove prstenove za Vas montiramo u auto tepihe!

Univerzalni pričvršćivači

Univerzalni pričvršćivači

Sve automobilske tepihe, koji ne dolaze sa originalnim prstenovima za pričvršćivanje, jer u autu nema točaka za pričvršćivanje, dostavljamo sa ovim pričvršćivačima. Pritom ne radimo prilagodbe na automobilskim tepisima poput rupa ili ringova, nego to dostavljamo zasebno sa automobilskim tepisima. Dakle, ne morate ih koristiti ako ne želite. Ovim dodacima čvrsto učvršćujete tepihe. Isporučujemo dodatke za pričvršćivanje za pod automobila kao i za same tepihe.

Okrugli prstenovi za Audi i Volkswagen

Okrugli prstenovi za Audi i Volkswagen

Ovi prstenovi za pričvršćivanje se standardno koriste u gotovo svim Audi modelima. Volkswagen također koristi ove prstenove na mnogim modelima. Na web stranici prikazujemo materijal za ugradnju koji isporučujemo sa svakim kompletom auto tepiha. Kod nekih modela to možete sami odabrati. Osim ovih prstenova Volkswagen ponekad koristi i pričvršćivač broj 13. Nudimo obje vrste montaže za ove modele. Prstenove za Vas montiramo u auto tepihe!

Okrugli prstenovi za Citroen i Peugeot

Okrugli prstenovi za Citroen i Peugeot

Ovi montažni prstenovi se standardno koriste u gotovo svim modelima Citroen i Peugeot. Na web stranici prikazujemo materijal za ugradnju koji isporučujemo sa svakim kompletom auto tepiha. Kod nekih modela to možete sami odabrati. Ove prstenove za Vas montiramo u auto tepihe!

Okrugli prstenovi i držači za Toyotu

Okrugli prstenovi i držači za Toyotu

Ovi montažni prstenovi za pričvršćivanje se standardno koriste u gotovo svim Toyotinim modelima. Ovaj set se ne sastoji samo od prstenova, već i od kuke koja dolazi uz njega za pričvršćivanje na držač koji se nalazi u podu automobila. Uz svaki proizvod pronaći ćete fotografiju materijala za ugradnju koji isporučujemo za taj automobil. Ove prstenove za Vas montiramo u auto tepihe!

Okrugli prstenovi za Volvoo

Okrugli prstenovi za Volvo

Ovi montažni prstenovi se standardno koriste u gotovo svim Volvo modelima. Uz svaki proizvod pronaći ćete fotografiju materijala za pričvršćivanje koji isporučujemo za taj automobil. Ove prstenove za Vas montiramo u auto tepihe!

Ovalni prstenovi za, između ostalih, Volkswagen

Ovalni prstenovi za, između ostalih, Volkswagen

Ovi prstenovi za pričvršćivanje se koriste u mnogim modelima Volkswagena. Volkswagen također koristi okrugle prstenove (broj 4). Zato nudimo ove prstene kao opciju proizvoda kod nekih modela. Onda Vi možete odabrati koje prstenove za pričvršćivanje želite. Postoje marke koje također koriste ove montažne prstene. Ford i Renault, između ostalih, koriste ovaj sustav u nekim modelima. Uz svaki set otirača na web stranici ispod fotografija prikazujemo koje prstenove za pričvršćivanje isporučujemo. Ove prstenove za Vas montiramo u auto tepihe!

Okrugli prstenovi za pričvršćivanje za Mercedes

Okrugli prstenovi za pričvršćivanje za Mercedes

Ovi montažni prstenovi se standardno koriste u gotovo svim modelima Mercedes-Benz. Uz svaki proizvod pronaći ćete fotografiju materijala za ugradnju koji isporučujemo za taj automobil. Ove prstenove za Vas montiramo u auto tepihe!

Montažni djelovi za BMW

Montažni djelovi za BMW

Ove montažne igle su standardne na gotovo svim BMW modelima. Uz svaki proizvod pronaći ćete fotografiju materijala za ugradnju koji isporučujemo za taj automobil. Ovaj materijal se isporučuje zasebno s otiračima!

Okrugli prstenovi za Nissan i Renault

Okrugli prstenovi za Nissan i Renault

Ovi montažni prstenovi se standardno koriste u nizu modela Nissan i Renault. Na primjer u Nissan Qahqai i Renault Koleos. Uz svaki proizvod pronaći ćete fotografiju materijala za pričvršćivanje koji isporučujemo za taj automobil. Ove prstenove za Vas montiramo u auto tepihe!

Okrugli prstenovi za marke Alfa Romeo, Fiat i Lancia

Okrugli prstenovi za marke Alfa Romeo, Fiat i Lancia

Ovi montažni prstenovi se standardno koriste u nekim modelima Alfa Romeo, Fiat i Lancia. Na primjer u Alfa Romeo MiTO, Fiat 500 i Lancia Ypsilon. Uz svaki proizvod pronaći ćete fotografiju materijala za ugradnju koji isporučujemo za taj automobil. Ove prstenove za Vas montiramo u auto tepihe!

Okrugli prstenovi za Hondu, Toyotu i Lexus

Okrugli prstenovi za Hondu, Toyotu i Lexus

Ovi montažni prstenovi se standardno koriste u brojnim modelima Honda, Lexus i Toyota. Uz svaki proizvod pronaći ćete fotografiju materijala za ugradnju koji isporučujemo za taj automobil. Ove prstenove za Vas montiramo u auto tepihe!