Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Izjava o privatnosti Autotepisi-online.com

Izjava o privatnosti Autotepisi-online.com

Osjetljivi podaci ili osobni podaci obrađuju se putem web trgovine www.autotepisi-online.com.Autotepisi-online.com smatra pažljivo rukovanje osobnim podacima od velike važnosti. Osobne podatke stoga pažljivo obrađujemo i osiguravamo. U našoj obradi pridržavamo se zahtjeva Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR). To između ostalog znači da mi:

- jasno navodimo svrhe u koje obrađujemo osobne podatke. To činimo kroz ovu izjavu o privatnosti;
- ograničavamo naše prikupljanje osobnih podataka samo na osobne podatke koji su potrebni za legitimne svrhe;
- prvo od Vas tražimo izričito dopuštenje za obradu Vaših osobnih podataka u slučajevima kada je Vaše dopuštenje potrebno;
- poduzimamo odgovarajuće sigurnosne mjere za zaštitu Vaših osobnih podataka te isto zahtijevamo od strana koje obrađuju osobne podatke u naše ime;
- poštivamo ​​Vaše pravo na davanje, ispravak ili brisanje Vaših osobnih podataka na Vaš zahtjev.

Autotepisi-online.com odgovoran je za obradu podataka. U ovoj izjavi o privatnosti objašnjavamo koje osobne podatke prikupljamo i koristimo te u koju svrhu. Preporučujemo da ga pažljivo pročitate.

Ova izjava o privatnosti je zadnji put izmijenjena 24-05-2018.

Korištenje osobnih podataka

Korištenjem naše usluge ostavljate nam određene podatke. To mogu biti osobni podaci. Pohranjujemo i koristimo isključivo one osobne podatke koje ste izravno dostavili vi, u kontekstu usluge koju tražite ili za koje je jasno da su nam dostavljeni na obradu.

Sljedeće podatke koristimo u svrhe navedene u ovoj izjavi o privatnosti:

- Podaci o imenu i adresi
- Broj telefona
- Adresa za naplatu
- E-mail adresa
- Način plaćanja
- Vaše korisničko ime
- Datum rođenja
- IP adresa

Registracija

Možete se registrirati za određene dijelove naše stranice. Nakon registracije pohranjujemo osobne podatke koje ste dali putem korisničkog imena koje ste sami odabrali, tako da ga ne morate svaki put unositi te da Vas možemo kontaktirati u kontekstu izvršenja ugovora, fakturiranja i plaćanja. Tada vam možemo pružiti pregled proizvoda i usluga koje ste od nas kupili.

Podatke povezane s vašim korisničkim imenom nećemo davati trećim stranama, osim ako je to potrebno u kontekstu provedbe ugovora koji ste sklopili s nama ili ako to zahtijeva zakon. Naša plaćanja obavlja pružatelj usluga plaćanja Multisafepay. Njihovu politiku privatnosti možete pronaći ovdje. U slučaju sumnje na prijevaru ili zlouporabu naše web stranice, osobne podatke možemo predati nadležnim tijelima.

Portal za pristup

Putem našeg portala možete pristupiti upravljačkoj okolini u kojoj možete sami postavljati, specificirati i mijenjati stvari.

Obrada narudžbe

Kada napravite narudžbu kod nas, koristimo se vašim osobnim podacima za njenu obradu. Ukoliko je potrebno za pravilno postupanje, Vaše osobne podatke možemo dati i trećim stranama, a to se odnosi na postupanje prilikom plaćanja i slanja paketa. Dostavljač paketa će od nas primiti paket s podacima o vašoj adresi. Više o tome možete pročitati kasnije u ovoj izjavi o privatnosti.

Oglašavanje

Osim informacija na našoj web stranici, o našim (novim) proizvodima i uslugama možemo vas obavijestiti: - poštom - e-mailom - putem društvenih mreža - telefonom.

Kontakt obrazac i newsletter

Nudimo newsletter kojim želimo zainteresirane informirati o našim proizvodima i/ili uslugama. Svaki newsletter sadrži poveznicu pomoću koje se možete odjaviti. Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na popis pretplatnika. Ukoliko ispunite obrazac za kontakt na web stranici ili nam pošaljete e-mail, podatke koje nam pošaljete čuvat ćemo onoliko dugo koliko priroda obrasca ili sadržaj vašeg e-maila zahtijeva za potpuni odgovor i rukovanje njima.

Odredba vezana uz treće osobe

Podatke prikupljene za potrebe obrade vaše narudžbe ne prosljeđujemo trećim stranama.

Google Analytics

Koristimo Google Analytics da bismo pratili kako posjetitelji koriste našu web stranicu. Sklopili smo ugovor o obrađivanju podataka s Googleom da bismo uredili način postupanja s našim podacima. Nadalje, Googleu nismo dopustili korištenje dobivenih podataka Analyticsa za druge Googleove usluge, te na kraju anonimiziramo IP adrese.

Sigurnost

Poduzimamo sigurnosne mjere kako bismo ograničili zlouporabu i neovlašteni pristup osobnim podacima. Konkretno, poduzimamo sljedeće mjere: - Pristup osobnim podacima zaštićen je korisničkim imenom i lozinkom - Koristimo sigurne veze (Secure Sockets Layer ili SSL) koje štite sve informacije između vas i naše web stranice kada unosite osobne podatke. Naše platforme se stalno ažuriraju kako bi bila zajamčena najbolja sigurnost.

Web stranice trećih strana

Ova izjava o privatnosti ne odnosi se na web stranice trećih strana koje su linkovima povezane s ovom web stranicom. Ne možemo jamčiti da te treće strane postupaju s vašim osobnim podacima na pouzdan ili siguran način. Preporučujemo da prije korištenja web stranica trećih strana pročitate izjavu o privatnosti ovih web stranica.

Promjene ove izjave o privatnosti

Zadržavamo pravo izmjene ove izjave o privatnosti. Preporuča se da redovito pregledavate ovu izjavu o privatnosti kako biste bili upoznati s promjenama.

Pregled i promijena Vaših podataka

Za pitanja o našim pravilima o privatnosti ili pitanja u vezi s pristupom i promjenama (ili brisanjem) vaših osobnih podataka, možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku koristeći detalje u nastavku:

Autotepisi-online.com
Adres: Postbus 160 
Poštanski broj: 8281 AD 
Mjesto: Genemuiden
E-mail: info@autotepisi-online.com