Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Novi! Auto tepisi za Citroën C5 X Plug-in Hybrid

Novi! Auto tepisi za Citroën C5 X Plug-in Hybrid

Citroën je lansirao C5 X Plug-in Hybrid, koji kombinira hibridni motor s elegantnim dizajnom i velikom svestranošću. Ovaj automobil nudi udobnost, praktičnost i zaštitu okoliša, što ga čini odličnim izborom za moderne obitelji.

Dizajn Citroën C5 X Plug-in Hybrid je elegantan i dinamičan, s modernim i robusnim izgledom. Automobil ima panoramski krov i veliki prtljažnik koji pruža dovoljno prostora za putnike i prtljagu.

Unutrašnjost C5 X Plug-in Hybrid je udobna i praktična. Automobil nudi ergonomski raspored sjedala za do pet osoba. U opremi upravljačke ploče nalazi se 12-inčni ekran osjetljiv na dodir, a važne informacije o upravljanju automobilom vozač dobiva na 10-inčnom digitalnom ekranu. Automobil je također opremljen kamerom od 360 stupnjeva, koja pomaže u automatskom parkiranju i izbjegavanju prepreka.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid je hibridni motor koji se sastoji od 1,6-litrenog četverocilindričnog benzinskog motora i elektromotora, ukupne snage 225 KS. Automobil može raditi u potpuno električnom načinu rada na udaljenosti do 50 km i može se napuniti za oko 3 sata pomoću punjača od 7,4 kW. C5 X Plug-in Hybrid brzo ubrzava i može postići brzinu do 225 km/h.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid ima nekoliko sigurnosnih značajki, uključujući automatski tempomat, asistent za promjenu trake i sustav automatskog kočenja. Ove značajke osiguravaju sigurno i udobno iskustvo vožnje.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid savršen je izbor za moderne obitelji koje žele spojiti udobnost i praktičnost s ekološkom vožnjom. Dizajn je moderan i praktičan, motor je snažan i učinkovit, a sigurnosne značajke osiguravaju veću bezbrižnost tijekom vožnje. Ako tražite pouzdan i izdržljiv automobil za svakodnevnu upotrebu, C5 X

ada imamo pravi primjerak za ovaj automobil u našoj kolekciji.