Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Novi! Automati za Ford Explorer PHEV U625

Novi! Automati za Ford Explorer PHEV U625

Otvoreni Ford Explorer PHEV U625 2020. godine je impresivan hibridni SUV koji pruža moćno i učinkovito iskustvo vožnje. Ovaj automobil, zahvaljujući naprednoj tehnologiji i sofisticiranom stilu, odličan je izbor za obitelji i avanturiste koji traže pouzdan i istrajni automobil.

Explorer PHEV U625 je opremljen s 3,0-litrenim V6 motorom koji podržava elektromotor i bateriju. Kombinacija ovih elemenata pruža ukupnu snagu do 318 konjskih snaga i 332 lb-ft okretnog momenta. Ova izvrsna snaga omogućuje Exploreru PHEV U625 da ubrza od 0 do 60 milja na sat za samo 5,7 sekundi.

Ono što zaista impresionira na ovom SUV-u je njegova energetska učinkovitost. Explorer PHEV U625 ima doseg do 21 milja potpuno električne vožnje i do 25 mpg kombinirane potrošnje goriva. To znači da vlasnici automobila ne samo da mogu uživati u moćnoj snazi, već i smanjiti troškove goriva i emisije štetnih plinova.

Još jedna važna karakteristika Explorera PHEV U625 je njegov univerzalni i prostrani interijer. Standardna oprema uključuje 7 sjedala i više od 87,8 kubičnih metara teretnog prostora kada se sjedala u stražnjem dijelu preklope. Ovaj SUV nudi dovoljno prostora za obitelji i avanturiste. Također, Explorer PHEV U625 ima mnoge korisne značajke, poput 10,1-inčnog osjetljivog na dodir zaslona za zabavni sustav, podrške za Apple CarPlay i Android Auto te 12,3-inčne digitalne instrumentne ploče.

Zahvaljujući naprednim sigurnosnim značajkama i sustavima pomoći vozaču, Explorer PHEV U625 je siguran automobil. Standardna oprema uključuje premium značajke poput sistema za automatsko kočenje u nuždi, sustava za održavanje trake i sistema za nadzor mrtvih kutova. Dodatne značajke poput dinamičkog regulatora brzine i upozorenja na prometne znakove također su dostupne.

U našoj kolekciji imamo pravi primjerak za ovaj automobil.