Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Automobilski tepisi od super velura za BMW serije 7 E32 1986-1994

 
Crna
 
Tamnosiva
 
Boja tepiha
 
Crna
 
Grafit
 
Morsko plava
 
Boja zelene trave
 
Tamnozelena
 
Svijetloplava
 
Svijetlosiva
 
Crvena
 
Boja ruže
 
Svijetloplava
 
Narančasta
 
Bijela
 
Žuta
 
Svijetlo crvena
 
Standardni set automobilskih tepiha
 
Dodatni vozački tepih
9,00 €
 
Dva dodatna vozačka tepiha
15,00 €
 
Samo tepisi za kod prednjih sjedala
−15,00 €
 
Samo vozački tepih
−20,00 €
 
Samo tepih za kod suvozačkog sjedala
−20,00 €
 
Samo dva tepiha za kod suvozačkog sjedala
−15,00 €
 
Samo tepisi za stražnja sjedala
−20,00 €
Dostava u roku 5-7 radnih dana
Univerzalni pričvršćivači
 • Sami sve proizvodimo, točno po Vašim željama
 • Garancija na oblik: Ako ne valja, vraćamo novac
 • Trškovi dostave: €3,75 po narudžbi
 • Rok od 30 dana da se predomislite i besplatan povrat
Your chosen options
  79,44 € 65,65 €
  Detalji

  Ovi tepisi za auto izrađeni su od vrlo luksuznog tepiha od velura. Ovo je najekskluzivniji tepih koji je dostupan. Precizno su skrojene po mjeri za BMW serije 7 E32 1986-1994. Ovaj kvalitetni tepih automobilu daje ekskluzivan izgled. Ovaj tepih je dostupan u crnoj i tamno sivoj boji.

  Tepih je izrađen od poliamida i ima težinu od 2.500 gr/m2. Ovo je vrlo gusto tkan (čupavi) tepih. Zbog toga zadržava prljavštinu na površini tepiha. Razlika u odnosu na normalne velur auto tepihe je težina tepiha. Obični tepih od velura teži 2.100 gr/m2. Ovi tepisi za auto se isporučuju bez dodatnog pojačanja za petu jer je to tehnički nemoguće zbog debljine tepiha. To automobilskim tepisima daje vrlo ekskluzivan izgled. Otirači imaju protukliznu podlogu koja omogućava sigurnu upotrebu. Ovi se tepisi isporučuju s dodacima za montažu za njihovo sigurno pričvršćivanje.

  Ovaj artikl ima nekoliko fotografija. Na prvoj fotografiji prikazana je kvaliteta tepiha, na drugoj montažni matrijal (dodaci) koji isporučujemo uz ove auto tepihe. Prikazujemo i nacrt modela. Svaki automobil ima svoj jedinstveni model. Oblik prostirke možete provjeriti na nacrtu.

  Dajte tepisima osobni pečat tako što ćete im dati jedinstvenu boju obruba! To ne košta ništa dodatno! Upotpunite auto tepihe svojim vlastitim tekstualnim logotipom. Naručujete li u ime auto tvrtke? Ako da, možemo izvezti i logotip tvrtke na tepihe po povoljnoj cijeni! Obratite pažnju! Nije nam dopušteno koristiti logotipe robnih marki ili imena marki automobila ili imena modela automobila zbog zakona o zaštitnim znakovima (autorska prava).

  Podloga kod vozačkog sjedala se najbrže troši jer se većina kilometara prijeđe sama s vozačem u autu. Stoga je vrijedno razmisliti o naručivanju dodatne vozačke prostirke. To je moguće uz malu dodatnu naknadu. Ako je prvi tepih istrošen, nije potrebno mijenjati cijeli set. Tada se može koristiti 2. tepih. Stražnje tepihe ne treba mijenjati? Tada odaberite i naručite samo prednje tepihe. Budući da autotepihe proizvodimo sami, maksimalno smo fleksibilni.

  Ukratko: sastavite svoj jedinstveni set otirača, jamčimo da će vam odgovarati! Ukoliko niste zadovoljni? Povrat novca!' Jamčimo!

  More Information
  More Information
  Pogodan za automobileBMW serije 7 1986
  BMW serije 7 1987
  BMW serije 7 1988
  BMW serije 7 1989
  BMW serije 7 1990
  BMW serije 7 1991
  BMW serije 7 1992
  BMW serije 7 1993
  BMW serije 7 1994
  Reviews
  Write Your Own Review
  You're reviewing:Automobilski tepisi od super velura za BMW serije 7 E32 1986-1994
  Your Rating
  FAQ
  Nema pitanja