Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Automobilski tepisi od super velura za Honda Shuttle prednji 1995-2001

Dostava u roku 5-7 radnih dana
Univerzalni pričvršćivači
  • Sami sve proizvodimo, točno po Vašim željama
  • Garancija na oblik: Ako ne valja, vraćamo novac
  • Trškovi dostave: €3,75 po narudžbi
  • Rok od 30 dana da se predomislite i besplatan povrat
74,50 € 61,57 €
Detalji

Ovi tepisi za auto izrađeni su od vrlo luksuznog tepiha od velura. Ovo je najekskluzivniji tepih koji je dostupan. Precizno su skrojene po mjeri za Honda Shuttle prednji 1995-2001. Ovaj kvalitetni tepih automobilu daje ekskluzivan izgled. Ovaj tepih je dostupan u crnoj i tamno sivoj boji.

Tepih je izrađen od poliamida i ima težinu od 2.500 gr/m2. Ovo je vrlo gusto tkan (čupavi) tepih. Zbog toga zadržava prljavštinu na površini tepiha. Razlika u odnosu na normalne velur auto tepihe je težina tepiha. Obični tepih od velura teži 2.100 gr/m2. Ovi tepisi za auto se isporučuju bez dodatnog pojačanja za petu jer je to tehnički nemoguće zbog debljine tepiha. To automobilskim tepisima daje vrlo ekskluzivan izgled. Otirači imaju protukliznu podlogu koja omogućava sigurnu upotrebu. Ovi se tepisi isporučuju s dodacima za montažu za njihovo sigurno pričvršćivanje.

Ovaj artikl ima nekoliko fotografija. Na prvoj fotografiji prikazana je kvaliteta tepiha, na drugoj montažni matrijal (dodaci) koji isporučujemo uz ove auto tepihe. Prikazujemo i nacrt modela. Svaki automobil ima svoj jedinstveni model. Oblik prostirke možete provjeriti na nacrtu.

Dajte tepisima osobni pečat tako što ćete im dati jedinstvenu boju obruba! To ne košta ništa dodatno! Upotpunite auto tepihe svojim vlastitim tekstualnim logotipom. Naručujete li u ime auto tvrtke? Ako da, možemo izvezti i logotip tvrtke na tepihe po povoljnoj cijeni! Obratite pažnju! Nije nam dopušteno koristiti logotipe robnih marki ili imena marki automobila ili imena modela automobila zbog zakona o zaštitnim znakovima (autorska prava).

Podloga kod vozačkog sjedala se najbrže troši jer se većina kilometara prijeđe sama s vozačem u autu. Stoga je vrijedno razmisliti o naručivanju dodatne vozačke prostirke. To je moguće uz malu dodatnu naknadu. Ako je prvi tepih istrošen, nije potrebno mijenjati cijeli set. Tada se može koristiti 2. tepih. Stražnje tepihe ne treba mijenjati? Tada odaberite i naručite samo prednje tepihe. Budući da autotepihe proizvodimo sami, maksimalno smo fleksibilni.

Ukratko: sastavite svoj jedinstveni set otirača, jamčimo da će vam odgovarati! Ukoliko niste zadovoljni? Povrat novca!' Jamčimo!

More Information
More Information
Pogodan za automobileHonda Shuttle 1995
Honda Shuttle 1996
Honda Shuttle 1997
Honda Shuttle 1998
Honda Shuttle 1999
Honda Shuttle 2000
Honda Shuttle 2001
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing:Automobilski tepisi od super velura za Honda Shuttle prednji 1995-2001
Your Rating
FAQ
Nema pitanja