Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Automobilski tepih rebrastog uzorka za Renault Trafic Kontinuirana prednja prostirka 1997-2003

Dostava u roku 5-7 radnih dana
Univerzalni pričvršćivači
  • Sami sve proizvodimo, točno po Vašim željama
  • Garancija na oblik: Ako ne valja, vraćamo novac
  • Trškovi dostave: €3,75 po narudžbi
  • Rok od 30 dana da se predomislite i besplatan povrat
49,95 € 41,28 €
Detalji

Ovi tepisi za auto izrađeni su od robusnog tepiha od iglanog filca s rebrastim uzorkom. Izrađeni su po mjeri za Renault Trafic Kontinuirana prednja prostirka 1997-2003. Ovi kvalitetni automobilski tepisi naširoko se koriste za gospodarska vozila i kombije. Ovaj model tepiha dolazi u jednoj boji: antracit.

Tepih je izrađen od polipropilena i ima težinu od 2.750 gr/m2. Ovo je vrlo robusna auto prostirka s protukliznom podlogom, koja osigurava sigurnu upotrebu. Ovi se tepisi isporučuju s dodacima za montažu, za njihovo čvrsto pričvršćivanje.

Ovaj artikl ima nekoliko fotografija. Na prvoj fotografiji prikazana je kvaliteta tepiha, na drugoj montažni dodaci koje isporučujemo uz ove auto tepihe. Prikazujemo i nacrt oblika tepiha. Svaki automobil ima svoj jedinstveni oblik. Pomoću nacrta možete provjeriti oblik tepiha.

Dajte tepisima osobni pečat tako što ćete im dati jedinstvenu boju obruba! To ne košta ništa dodatno! Upotpunite auto tepihe svojim vlastitim tekstualnim logotipom. Naručujete li u ime auto tvrtke? Ako da, možemo izvezti i logotip tvrtke na tepihe po povoljnoj cijeni! Pažnja! Nije nam dopušteno koristiti logotipe robnih marki ili imena marki automobila ili imena modela automobila zbog zakona o zaštitnim znakovima (autorska prava).

Ove tepihe isporučujemo s dodatnim pojačanjem za petu na tepihu kod vozačkog sjedala. Podloga za vozača se najbrže troši jer većina kilometara prijeđe sama s vozačem u autu. Stoga također vrijedi razmisliti o naručivanju dodatnog vozačkog tepiha. To je moguće uz malu dodatnu naknadu. Ako je prvi otirač istrošen, nije potrebno mijenjati cijeli set. Tada se može koristiti 2. tepih. Stražnje tepihe ne treba mijenjati? U tom slučaju odaberite i naručite samo prednje tepihe. Budući da autotepihe proizvodimo sami, maksimalno smo fleksibilni.

Ukratko: sastavite svoj jedinstveni set otirača, jamčimo da će vam pristajati! Niste zadovoljni? Povrat novca!' Jamčimo!

More Information
More Information
Pogodan za automobileRenault Trafic 1997
Renault Trafic 1998
Renault Trafic 1999
Renault Trafic 2000
Renault Trafic 2001
Renault Trafic 2002
Renault Trafic 2003
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing:Automobilski tepih rebrastog uzorka za Renault Trafic Kontinuirana prednja prostirka 1997-2003
Your Rating
FAQ
Nema pitanja