Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Novi! Auto tepisi za Alfa Romeo Tonale hibrid

Novi! Auto tepisi za Alfa Romeo Tonale hibrid

Živimo u doba u kojem su električni automobili sve popularniji, ali to ne znači da se benzinski motori neće nastaviti proizvoditi. Hibridni automobili su upravo kombinacija ta dva načina pogona. Jedan takav model je i Alfa Romeo Tonale.

Alfa Romeo Tonale je kompaktni SUV koji će biti dostupan u hibridnoj verziji. Ovaj automobil ima vrlo atraktivan i sportski izgled, koji će se svidjeti mnogima. Unutrašnjost je vrlo moderna i elegantna, a ima i puno tehnoloških rješenja.

Hibridni pogon ovog automobila sastoji se od benzinskog motora i elektromotora. Benzinski motor ima 1,3 litre i 4 cilindra, dok elektromotor ima 12 kWh bateriju koja mu omogućava vožnju samo na struju. Ukupna snaga ovog pogona je oko 240 KS, što je dovoljno za vrlo dinamičnu vožnju.

Alfa Romeo Tonale hibridni automobil može se voziti u tri načina rada. U potpuno električnom načinu može prijeći do 50 km, a maksimalna brzina je 130 km/h. U hibridnom načinu rada, benzinski motor radi s elektromotorom za optimalnu učinkovitost i performanse. U sport načinu rada, ovaj automobil postaje vrlo sportski orijentiran, što je karakteristično za Alfa Romeo.

Osim hibridnog pogona, Tonale je opremljen i nizom sigurnosnih značajki poput adaptivnog tempomata, automatskog kočenja u slučaju opasnosti i pomoći u održavanju trake. U unutrašnjosti se nalazi veliki zaslon osjetljiv na dodir, kvalitetni zvučni sustav i vrlo udobna sjedala.

Alfa Romeo Tonale hibridni automobil je idealan izbor za one koji traže sportski SUV s modernim tehnološkim rješenjima i ekološki osviještenim pogonom. Očekuje se da će se ovaj model početi prodavati krajem 2021. godine, a cijena bi trebala biti oko 40.000 eura.

Naručite tepihe za ovaj auto sada!